Za psihoterapevtsko dejavnost, ki jo izvajajo strokovno usposobljeni psihoterapevti ali specializanti psihoterapije, nudimo najem ustrezno opremljenega prostora na mirni in urejeni lokaciji v Mariboru na Taboru, ki je od strogega mestnega središča oddaljena 1,5 km.

Ker vemo, da so začetki na poti v poklic psihoterapevta običajno povezani z velikimi stroški tudi zaradi zagotovitve prostora, je naša vizija psihoterapevtom začetnikom in psihoterapevtom, ki dejavnost širijo v Maribor, omogočiti lažji pričetek. Zato nudimo urni najem, ki omogoča, da za prostor plačate toliko, kot ga potrebujete, z njim pa nimate skrbi. Za prijetno in funkcionalno opremo, ogrevanje, zračenje, redno čiščenje, vzdrževanje in še kaj poskrbimo mi.

Stroški najema so opredeljeni v ceniku.

Psihoterapevtski prostor meri 20,55 kvadratnega metra, kar je primerno za delo s posamezniki, pari, družinami in skupinami (do 15 oseb). Nahaja se v stavbi, obnovljeni leta 2013. Terapevtski prostor je bil opremljen leta 2018 in ima ustrezno uporabno dovoljenje.

Pred terapevtsko sobo se nahajajo manjša čakalnica, sanitarije in čajna kuhinja. Ob vhodu v stavbo so v sklopu psihoterapevtskih prostorov manjša zelenica z grmovnicami in klopico, cvetlična zasaditev ter stojalo za parkiranje koles. Celotno območje je pokrito s signalom wi-fi.

Možnost parkiranja avtomobila je v neposredni bližini stavbe in okolici (odvisno od razpoložljivosti). Postajališče mestnega avtobusnega prometa (linija 21) je oddaljeno 150 metrov. V bližnji okolici je na voljo raznolika gostinska ponudba.

Kontakt za dodatne informacije in ogled: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 041/592-299.

Ne glede na to, da ponujamo urni najem, je naša vizija daljše sodelovanje med nami in našimi uporabniki.